KOBİ'lere KOSGEB desteği

KOBİ

KOSGEB İl Müdürü Ali Sevinç hibe desteği konusunda Küçük Ölçekli İşletme sahiplerini bilgilendirdi. KTSO'daki toplantıda Başkan Ekrem Gök, girişimcileri hibelerden yararlanmaya davet etti.

GİRİŞİMCİLER HİBELER KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

 

YATIRIM YAPACAK FİRMALARA UYARI

TSO Toplantı salonunda yapılan toplantıya Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Ahmet Varlı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu ve girişimciler katıldı. KOSGEB Kırıkkale İl Müdürü Ali Sevinç Firma Temsilcilerine KOBİ`lere yönelik Kobilerin Yönetim Becerilerini ve Kurumsal Yetkilerini Geliştirmek ve KOBİ’lerin Markaya Yönlendirilmesi Konulu destek programı hakkında bilgi verdi. Hibelerin büyük avantaj olduğunu söyleyen TSO Başkanı Ekrem Gök, Kırıkkaleli yatırımcıları ve girişimcileri hibelerden yararlanmaya davet etti.

KOBİ’LER YATIRIM YAPSIN DİYE

KOSGEB İdaresince KOBİ`lere yönelik "KOBİ`lerin Yönetim Becerilerini ve Kurumsal Yetkinliklerini Geliştirmek" ve KOBİ`lerin Markaya Yönlendirilmesi" konu proje teklif çağrısına çıkıldığını hatırlatan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök “Toplam bütçesi 100 milyon TL olup, Bu kapsamda teklif edilen proje süreleri, en az 6 ay en fazla 24 ay dir.  % 60 oranında, 150 bin TL kadar destek verilebilecek. Örneğin 250 bin TL lik bütçeli proje 150.000 TL destek verilebilecek, 100 bin TL bütçeli projeye ise 60 bin TL destek verilme imkânı olacaktır” diye konuştu.

BAŞVURU 20 MART’TA SONA ERİYOR

KOBİ Projelerine rehberlik etmek amacıyla Proje kılavuzuna kolaylıkla ulaşılabildiğini söyleyen KOSGEB Kırıkkale İl Müdürü Ali Sevinç “Ayrıca Proje kapsamında desteklenmesi uygun görülen gider gruplarının. Her bir proje gider grubunun desteklemeye esas tutarı; makine-teçhizat, hammadde, malzeme için, sabitlenen toplam tutarın % 10`unu ve personel, yazılım ve hizmet/diğer gider gruplarının her biri için % 40`ını geçmeyecek şekilde belirlenmesi gerekmektedir. Proje başvuruları 30 Ocak 2015 tarihinde başlamış olup, 20 Mart 2015 tarihi saat 23.59 da sona erecektir. Başvurular, www.kosgeb.gov.tr internet adresinden yapılacak çıktıları ise ekleri ile birlikte KOSGEB Kırıkkale Müdürlüğüne yapılacaktır” dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı